BURSA / YILDIRIM - Bala Hatun Anaokulu

Mrt

Okulumuz Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olan eTwinning School Etiketi almıştır. eTwinning Projelerinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı kapsamında Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Mrt

Okulumuz Patik Projesi kapsamında 03 Mart 2021 tarihinde Okul Müdürümüz Şermin GÖKDEMİR, proje yürütücü öğretmenlerimiz Özlem AYTEN ve Seval MEMİŞDAYIOĞLU Proje uygulamaları hakkında Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEVİNÇ'e ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet ATEŞ'i ziyaret ederek detaylı bilgi verdiler.

Mrt

Scamper ile Kreaktif Düşünen Çocuklar eTwinning projemizin Enerji Tasarrufu karışık grup ortak hikaye etkinliği e book çalışmamız.

Ock

E-Güvenlik Veli Bilgilendirme Toplantıları uzaktan eğitim sürecinde velilerle canlı bağlantı kurularak yapılmıştır.

Ock

e-Güvenlik Okul Politikamızın Kişisel Cihazların ve Cep Telefonlarının Kullanımı bölümünde yer alan hükümler gereği okulumuzda izinsiz fotoğraf çekimi ve video kaydı yapılmamaktadır.

Ara

Okulumuz laleler sınıfı öğretmeni Özlem AYTEN  2020-2021 yılında öğrencileri ile e twinning sıfırladık projesini uygulamaktadır.Proje kapsamında aralık ayında 'Kumaş Atığın Dünyamıza Etkisi' adlı projeye başlamışlardır. Detaylar için linke tıklayabilirsiniz.

Teknoloji Kullanımı Yetişkin Broşürü

E-Güvenlik Veli Bilgilendirme Formu