T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Bala Hatun Anaokulu

SESDECE PROJESİ

Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ 'Erken Çocukluk Döneminde Sosyal ve Duygusal Becerilerin Geliştirilmesi' projesinin üçüncü eğitim faaliyeti Bursa'da Kuzey İrlanda, Litvanya, İtalya ve Macaristan ortak ülkelerinden gelen on yedi okul öncesi ve ilkokul öğretmenlerinin katılımı ile başladı.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilen SESDECE projesi okula uyum/adaptasyon süreçlerinin geliştirilmesi, çocuklarda sıkça gözlenen sosyal ve duygusal problemlerin en aza indirilmesi, ailelerin sosyal ve duygusal gelişim üzerinde farkındalık oluşturması, öğretmenlerin mesleki gelişimlerinin desteklenmesi amacı ile çocuk kitaplarının yaşam temelli drama atölyelerine dönüştürülmesi planlanmaktadır.

Hareketliliğin ilk gününde okulumuz proje okulu olduğundan dolayı ziyaret edildi. Öğrencilerimizle farklı etkinlikler gerçekleştirildi.

Misafir katılımcılarımıza kültürümüzü ve şehrimizi tanıtmak adına Bala Hatun Anaokulu olarak okul öğretmenlerimiz tarafından ebru çalışması gerçekleştirildi.

01-12-202201-12-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.12.2022 - Güncelleme: 01.12.2022 11:13 - Görüntülenme: 229
  Beğen | 1  kişi beğendi